Parkettityö Ahtinen

Parkettityö Ahtinen on erikoistunut parkettien hiontaan, asennukseen, sävytykseen ja lakkaukseen. Hoidamme myös listojen asennukset. Toimipisteemme sijaitsee Tampereella, mutta toteutamme urakoita ympäri Suomea.

Käytössämme on monipuolinen ja nykyaikainen kalusto, kuten Pallmann Spider hiomakone, jotka takaavat virheettömän laadun.

Asiakkainamme on sekä yrityksiä, että myös yksityisasiakkaita. Yrityksistä palveluumme luottavat mm. Tammer-Lattiat, Heikkinen yhtiöt sekä Bluet oy. Toiminnassamme haluamme panostaa erityisesti laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Tästä syystä olemmekin saaneet runsaasti positiivista palautetta asiakkailtamme. Alla näistä muutama:

Paritalon parketin hionta ja lakkaus sekä listoitukset | 22.12.2017 19:12 
Kaupunki: Espoo

”Kaikin puolin hienosti hoidettu. Joustavaa palvelua ja laadukas lopputulos. Asiakasta kuunneltiin herkällä korvalla. Esimerkiksi yllättäen selvisi että lattiamateriaali olikin kirsikkaa, minkä seurauksena päätettiin kokeilla valkolakkausta yhdessä huoneessa. Kun lopputulos ei tyydyttänyt, hiottiin tuore lakka pois ja tehtiin uusiksi ilman valkolakkaa, vaikka tämä tarkoitti pitkää päivää tiukassa aikataulussa. Suosittelen lämpimästi!”

Uuden lautalattian hionta ja maalaus | 14.10.2017 09:10 
Kaupunki: Vääksy

”Yhteistyö sujui erinomaisesti! Kaikki sujui hyvin aikataulussa ja erityisesti olin tyytyväinen siihen että erityistoiveeni kolmannen kerran maalauksesta sujui heti seuraavalla viikolla ja edelleen viesteihin ja pyyntöihin vastattiin pikaisesti ja hyvässä yhteisymmärryksessä. Ison remonttini helpoin ja paras yhteistyö kumppani.”

Parketin hionta ja lakkaus | 18.09.2017 17:09 
Kaupunki: Mikkeli

”Työn jälki erinomaista. Aikataulu ja hinta pysyivät ennalta sovittuina. Suosittelen.”

Parkettilattian kunnostus | 12.09.2017 15:09 
Kaupunki: Helsinki

”Suosittelen lämpimästi Parkettityö Ahtista niin asiakaspalvelun, neuvonnan kuin varsinaisen työn tekemisenkin osalta. Työn jälki oli erinomainen+-luokkaa. Työaikaennuste piti paikkansa, eikä yllätyksiä tullut missään vaiheessä kunnostustyötä. Luotettavaa ja asiansa osaavaa palvelua kerrassaan!”

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä viereisellä lomakkeella tai soita ja kysy lisätietoja palveluistamme – Vastaamme nopeasti ja palvelemme mielellämme!

 040 1983000
miikael.ahtinen@parkettityoahtinen.fi

facebook
tilaajavastuu_2